CHF19.95
CHF119.70 for 6 bottles
CHF2.66/10cl
- 10.05.2024
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75 cl
Gift box available!
About the wine
Proprietario13 days, the skins on the must macerate at a temperature of 25 °C. After pressing, malolactic fermentation of the wine takes place in wooden barrels. The wine stays here for about another 12 months.
Tasting note
The intense red, the softness and the very long-lasting fruity note — everything is reminiscent of a sour cherry (Italian Amarena).
Culinary recommendation
Unsere Empfehlung: Der Rotwein schmeckt am besten bei leicht gekühlten 16°-18°C. Im folgenden Zeitraum liegt die ideale Genussphase dieses Weins: Jahrgang + 6 Jahre. Zu Prosciutto, Trüffelrisotto und Pizza empfehlen Ihnen die Flaschenpöstler diesen Sassella Valtellina Superiore DOCG.
Vinification
Angaben über Vinifizierung: Gärung in Edelstahl mit 8 Tagen Mazeration des Mosts auf den Schalen, Reifung über 12 Monate in Eichenfässern und 8 Monate Ausbau in der Flasche
More information
Allergy information: Contains sulfites
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