Currently not available
Gift box available!
About the wine
With the dominant red wine 2014 — Montepulciano d’Abruzzo DOC Bio, you can offer your guests something very special. With experience and intuition, the winemaker from the Italian winery Alberto Tiberio masters this red wine in the fertile and flourishing landscape of Abruzzo. Flaschenpöstler tip: Combine this Montepulciano with pizza or pasta.
Antonio Galloni: 93/100, Gerstl: 19/20
Tasting note
Sein elegantes Rubinrot ist das i-Tüpfelchen jedes besonderen Abends. Ihre Gäste werden es Ihnen bestätigen. Ein Rotwein mit kräftigem Körper und dominanter Säure, welcher harmonisch mit fein ausgebauten Tanninen auf Zunge und im Gaumen seine lebendige Struktur entfaltet.
Culinary recommendation
Unsere Empfehlung: Die ideale Trinktemperatur für den Rotwein liegt bei leicht gekühlten 18°C. Der Wein sollte in diesem Zeitraum genossen werden: 2-6 Jahre. Zu Rindfleisch, Hartkäse und Pizza empfehlen Ihnen die Flaschenpöstler diesen Montepulciano d’Abruzzo DOC Bio.
More information
Allergy information: Contains sulfites
Discover more wines...
Customer reviews
Reviews can only be added when you are logged in.